Info


Stichting Beleefplekke is in 2018 opgericht met als doel een groene speelplek te zijn waar je vies mag (moet) worden, gewoon omdat het kan! Natuurlijk is naast het spelen het ons doel om kinderen op een speelse en educatieve wijze duurzaam om te leren gaan met de natuur.

Samen met: scholen, vrijwilligers, natuurorganisaties, fondsen, bedrijven en donateurs hopen we op deze manier in de toekomst meer mogelijk te kunnen maken en het aantal speel- en educatieve onderdelen en activiteiten te kunnen vergroten en te onderhouden. 

Kijk bij Nieuws voor onze laatste acties en ontwikkelingen.

Heeft u vragen, ideeën of wilt u meer betekenen voor ons, laat het ons weten via contactformulier. Je kan ook bij het contactformulier terecht als je iets wilt organiseren in De Beleefplekke. 

 

Je vindt De Beleefplekke achter de gebouwen aan Hogeweg 17 in Veessen. De Beleefplekke ligt aan het fietspad, achter Camping De Tesseplekke. Parkeren met de auto kan bij de camping en je kan dan naar achteren lopen. Als je op de fiets komt kan je parkeren, fiets dan het fietspad in en parkeer je fiets bij de ingang van De Beleefplekke aan het fietspad. Met een brug steek je de brede sloot over en sta je op De Beleefplekke. Ben je graag aan de wandel? Het klompenpad Elsvoorderpad komt langs De Beleefplekke.


google maps website embed